SlaapBundels

SHOP

SlaapBundel Peuters 18 maanden - 2,5 jaar

Art.nr. 00005
€75
Op voorraad
1
Productgegevens

In deze SlaapBundel voor peuters staat bewust ouderschap en communiciatie met je kleintje centraal. Je vindt in deze bundel niet enkel praktische tips maar ook een duidelijke uitleg over de natuurlijke ontwikkeling van je kleintje. Deze bundel geeft jou inzicht in hoe "normale" slaap voor je peuter eruit ziet.

Bij kleintjes tussen 18 maanden en 2,5 jaar zijn hun hersenen volop in ontwikkeling. Daarom toont deze SlaapBundel ook waardering voor het zich nog ontwikkelende brein van je kapoen en zetten we in op passende communicatie en gepaste vormen van discipline.

Wat heeft dit met slapen te zien, kan je jouw misschien afvragen?
Wel slaapproblemen zijn vaak een weerspiegeling van hoe de dag verloopt. Daarom is het van belang aandacht te hebben voor jouw eigen gedrag, en dat van je peuter, tijdens de wakkere momenten.

Deze bundel werd ontwikkeld met heel veel liefde, research en toewijding om je aan te moedigen te geloven in je eigen instinct en jou in staat te stellen om veranderingen aan te brengen in de routines van je baby ter verbetering van de slaap.

Dit is geen slaaptrainingsgids! Slaap "trainen" is zeker niet noodzakelijk. Met deze gids kan je jouw peuter begeleiden in het zoeken naar een goede slaaphygiëne passend voor jouw kapoentje.

Wat mag je verwachten?

* Hoofdstuk 1: De ouder en jouw rol in het slaapgebeuren maar ook tips over communicatie met je kleintje en inzicht in het ontwikkelende brein van je peuter

* Hoofdstuk 2: Peuter slaap. Alles wat je moet weten over de slaap van je kleintje

* Hoofdstuk 3: Peuter voeding. Tips over voeding en dit in relatie met slapen

* Hoofdstuk 4: Slaapbegeleiding

* Hoofdstuk 5: Routines per leeftijd

* Hoofdstuk 6: Hoe aan de slag gaan met deze SlaapBundel

* Hoofdstuk 7: Extra, hier vind je extra tips of leuke weetjes

* Hoofdstuk 8: Bijlage, hier vind je een jouw eigen SLEEP CODE PLAN, als ook een checklist en een schematische voorstelling van de sleep code methode.

De gids bevat ruim 45 pagina's aan informatie. Dit wordt naar jou verzonden als een e-Book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Er worden geen terugbetalingen voorzien.

Bewaar dit product voor later
© Copyright – 2020 – Lise Dullaerts - Alle rechten voorbehouden
  • Facebook
  • Instagram