SlaapBundels

SHOP

SlaapBundel Newborn 0 - 4 maanden

Art.nr. 00002
€65
Op voorraad
1
Productgegevens

In deze SlaapBundel voor Newborns staat veilige hechting en bewust ouderschap centraal. Je vindt in deze bundel niet enkel praktische tips maar ook een duidelijke uitleg over de ontwikkeling van je baby en het geeft jou inzicht in hoe "normale" baby slaap eruit ziet.

Baby's jonger dan 4 maand vertrouwen op hun zintuigen omdat hun hersenen nog volop in ontwikkeling zijn. Daarom toont deze SlaapBundel ook waardering voor het zich nog ontwikkelende brein en het dominante overlevingsinstinct van je baby.

Deze bundel werd ontwikkeld met heel veel liefde, research en toewijding om je aan te moedigen te geloven in je eigen instinct en jou in staat te stellen om veranderingen aan te brengen in de routines van je baby ter verbetering van de slaap.

Dit is geen slaaptrainingsgids! Het doel van deze gids is om zo vroeg mogelijk een goede basis op te zetten voor het slapen zodat verder begeleiding van de slaap niet meer noodzakelijk is.

Wat mag je verwachten?


* Hoofdstuk 1: De ouder en jouw rol in het slaapgebeuren

* Hoofdstuk 2: Newborn slaap. Alles wat je moet weten over de slaap van je kleintje

* Hoofdstuk 3: Newborn voeding. Tips over voeding en dit in relatie met slapen

* Hoofdstuk 4: Slaapbegeleiding

* Hoofdstuk 5: Routines per leeftijd

* Hoofdstuk 6: Hoe aan de slag gaan met deze SlaapBundel

* Hoofdstuk 7: Extra, hier vind je extra tips of leuke weetjes

* Hoofdstuk 8: Bijlage, hier vind je een jouw eigen SLEEP CODE PLAN, als ook een checklist en een schematische voorstelling van de sleep code methode.

De gids bevat ruim 30 pagina's aan informatie. Dit wordt naar jou verzonden als een e-Book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Er worden geen terugbetalingen voorzien.

Bewaar dit product voor later
© Copyright – 2020 – Lise Dullaerts - Alle rechten voorbehouden
  • Facebook
  • Instagram