SlaapBundels

SHOP

SlaapBundel Kleuter 2,5 - 5 jaar

Art.nr. 00006
€65
Op voorraad
1
Productgegevens

In deze SlaapBundel voor kleuters staat bewust ouderschap en communicatie met je kleintje centraal. Je vindt in deze bundel niet enkel praktische tips maar ook een duidelijke uitleg over de natuurlijke ontwikkeling van je kleintje. Deze bundel geeft jou inzicht in hoe "normale" slaap voor je kleuter eruit ziet.

Bij kleintjes tussen 2,5 en 5 jaar zijn hun hersenen volop in ontwikkeling. Daarom toont deze SlaapBundel ook waardering voor het zich nog ontwikkelende brein van je kapoen en zetten we in op passende communicatie en gepaste vormen van discipline.

Wat heeft dit met slapen te zien, kan je misschien vragen? Wel slaapproblemen zijn vaak een weerspiegeling van hoe de dag geweest is. Daarom is het van belang aandacht te hebben voor ons gedrag tijdens de wakker momenten van je kleuter.

Deze bundel werd ontwikkeld met heel veel liefde, research en toewijding om je aan te moedigen te geloven in je eigen instinct en jou in staat te stellen om veranderingen aan te brengen in de routines van je baby ter verbetering van de slaap.

Dit is geen slaaptrainingsgids! Slaap "trainen" is zeker niet noodzakelijk. Met deze gids kan je jouw kleuter begeleiden in het zoeken naar een goede slaaphygiëne passend voor jouw kapoentje.

Wat mag je verwachten?

* Hoofdstuk 1: De ouder en jouw rol in het slaapgebeuren maar ook tips over communicatie met je kleintje en inzicht in het ontwikkelende brein van je kleuter

* Hoofdstuk 2: Kleuter slaap. Alles wat je moet weten over de slaap van je kleintje

* Hoofdstuk 3: Kleuter voeding. Tips over voeding en dit in relatie met slapen

* Hoofdstuk 4: Slaapbegeleiding

* Hoofdstuk 5: Hoe aan de slag gaan met deze SlaapBundel

* Hoofdstuk 6: Extra, hier vind je extra tips of leuke weetjes

* Hoofdstuk 7: Bijlage, hier vind je een jouw eigen SLEEP CODE PLAN, als ook een checklist en een schematische voorstelling van de sleep code methode.

De gids bevat ruim 30 pagina's aan informatie. Dit wordt naar jou verzonden als een e-Book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Er worden geen terugbetalingen voorzien.

Bewaar dit product voor later
© Copyright – 2020 – Lise Dullaerts - Alle rechten voorbehouden
  • Facebook
  • Instagram