SlaapBundels

SHOP

SlaapBundel Kleintjes 9 - 18 maanden

Art.nr. 00004
€75
Op voorraad
1
Productgegevens

In deze Slaap Bundel voor kleintjes staat bewust ouderschap en communiciatie met je kleintje centraal. Je vindt in deze bundel niet enkel praktische tips maar ook een duidelijke uitleg over de natuurlijke voortgang van ontwikkeling van je kleintje en geeft jou inzicht in hoe "normale" baby slaap eruit ziet.

Bij kleintjes tussen 9 en 18 maand zijn hun hersenen volop in ontwikkeling. Daarom toont deze Slaap Bundel ook waardering voor het zich nog ontwikkelende brein van je baby en zetten we in op passende communicatie.

Deze bundel werd ontwikkeld met heel veel liefde, research en toewijding om je aan te moedigen te geloven in je eigen instinct en jou in staat te stellen om veranderingen aan te brengen in de routines van je baby ter verbetering van de slaap.

Dit is geen slaaptrainingsgids! Slaap "trainen" is zeker niet noodzakelijk. Met deze gids kan je jouw kleintje begeleiden in het zoeken naar een goede slaaphygiëne passend voor jouw kapoentje.

Wat mag je verwachten?

* Hoofdstuk 1: De ouder en jouw rol in het slaapgebeuren maar ook tips over communicatie met je kleintje

* Hoofdstuk 2: Slaap voor kleintjes. Alles wat je moet weten over de slaap van je kleintje

* Hoofdstuk 3: Voeding. Tips over voeding en dit in relatie met slapen

* Hoofdstuk 4: Slaapbegeleiding

* Hoofdstuk 5: Routines per leeftijd

* Hoofdstuk 6: Hoe aan de slag gaan met deze SlaapBundel

* Hoofdstuk 7: Extra, hier vind je extra tips of leuke weetjes

* Hoofdstuk 8: Bijlage, hier vind je een jouw eigen SLEEP CODE PLAN, als ook een checklist en een schematische voorstelling van de sleep code methode.

De gids bevat ruim 45 pagina's aan informatie. Dit wordt naar jou verzonden als een e-Book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Er worden geen terugbetalingen voorzien.

Bewaar dit product voor later
© Copyright – 2020 – Lise Dullaerts - Alle rechten voorbehouden
  • Facebook
  • Instagram